A Kalocsai Rendőrkapitányságon vasárnap 11 óra 15 perckor őrizetbe vételét rendelték el egy 57 éves férfinek, aki ellen a járásbíróság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A kiskunhalasi rendőrök 13 óra 45 perckor egy 29 éves férfit igazoltattak, aki úgy vett részt a közlekedésben egy Renault Trafic-kal, hogy a bíróság a vezetéstől jogerősen eltiltotta. A sofőrt szabálysértési őrizetbe vették.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság 16 óra 5 perckor őrizetbe vételét rendelte el egy 27 éves helyi férfinek, akit a Kecskeméti Járásbíróság körözött egy lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárásban.

Egy 41 éves dunavecsei lakost a kalocsai rendőrök fogtak el 16 óra 25 perckor. Ellene a Budapest Környéki Törvényszék bocsátott ki elfogatóparancsot.

Kecskeméten a Készenléti Rendőrség járőrei egy 42 éves férfit igazoltattak. Kiderült, hogy vele szemben a Nyíradonyi Járási Hivatal szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el.